Antivirus

Antivirus 

În această categorie, veți găsi antivirusuri, care sunt întotdeauna necesare, deoarece funcționarea computerelor poate fi amenințată de diferite programe malware IT, care, dacă găsesc un gol în sistem, intră imediat și încep să funcționeze. Acești dăunători pot veni sub formă de viruși, troieni, e-mailuri de phishing etc. formă, așa că nu strica să fii atent.

VR Soft se ocupă de distribuirea de chei de produse digitale. După cumpărare, codul de activare va fi trimis la adresa dumneavoastră de e-mail în termen de zece minute la orice oră a zilei, în fiecare zi a săptămânii. Aruncă o privire în jurul ofertei noastre și protejează-ți calculatorul!

Aspect:
Ordonează după :

Pe această pagină veți găsi sisteme de protecție distribuite de VR Soft. Puteți utiliza acest lucru la fel ca toate celelalte programe (sisteme de operare, programe de birou, servere Windows) achiziționând o cheie de activare. Aveți grijă când navigați pe internet, pentru că hackerii pot profita de curiozitatea umană, iar făcând clic pe un atașament bine disimulat, virusul intră în memoria computerului și atât.

Ce antivirusuri puteți găsi pe acest site? 

Antivirusurile Essential și Internet Security îndeplinesc cele mai de bază funcții. Acestea protejează împotriva virușilor și a programelor malware. Acestea protejează împotriva hackerilor cu un firewall. Au un filtru de e-mail și un filtru de pagină web împotriva phisher-ilor financiari. Se trimite un semnal dacă persoane neautorizate încearcă să se conecteze la Wi-Fi. Ei analizează, de asemenea, amenințările viruși. Antivirusurile esențiale sunt mai ieftine, acceptă de obicei un singur dispozitiv și necesită reînnoirea anuală a licenței.

Total Protection, după cum sugerează și numele, oferă protecție completă. Același software poate fi descărcat pe mai multe computere, chiar și pe 5-6 computere, care include nu numai computere în sensul clasic, ci și telefoane mobile și tablete. Acesta implementează metode și mai sofisticate în timpul protecției. Funcțiile care trebuie adăugate aici sunt managerul de parole, protecția copiilor sau protecția camerei web.

“Advanced”, adică software-ul care oferă servicii avansate de protecție, include toate funcțiile menționate anterior, dar dezvoltatorii au satisfăcut și aspecte suplimentare de confort, de exemplu, interfața cu utilizatorul este mai transparentă, iar setul de instrumente poate fi personalizat.

 Versiunrea “Ultimate”  filtrează intrușii și vă curăță computerul. Ca urmare a curățării, calculatorul accelerează automat, datele de gunoi sunt golite, este asigurată o viață mai bună a bateriei, iar sistemul intern este mereu actualizat.

Cum poți alege antivirusul potrivit?

Dacă vizualizați site-ul VR Soft dintr-un browser desktop sau laptop, veți găsi motorul de căutare în partea stângă, dacă utilizați un telefon mobil, veți găsi motorul de căutare în partea dreaptă. În acest caz, faceți clic pe pe pictograma pâlnie. Puteți seta intervalul de preț al produsului, producătorul, numărul de statii pe care doriți să descărcați software-ul, durata licenței, mediul de utilizator și, de asemenea, puteți filtra în funcție de produse noi sau promoții.

Puteți sorta rezultatele folosind fila drop-down din dreapta, în funcție de popularitate, nume, preț, înregistrare.

Când mutați cursorul mouse-ului peste produs, vor apărea mai multe pictograme. Puteți vizualiza fișa de date apăsând butonul ochi, o puteți salva în preferințele dvs. și o puteți compara cu un alt produs.

Derulați în jos pentru a vedea produsele de TOP ale categoriei, pe care le-am compilat pe baza feedback-ului pozitiv al utilizatorilor. Mai jos este o recomandare de produs, nu numai a antivirusurilor, ci și a altor programe vândute de noi.

Comandați antivirusul dorit, pe care îl puteți activa în câteva minute pe baza codului primit în e-mail! Protejați-vă calculatorul în orice moment!