Windows Server

Windows Server

Microsoft își dezvoltă linia de produse Windows Server în mai multe ramuri, punând la dispoziție utilizatorilor în paralel versiunile desktop și server. La prima vedere, cele două sisteme pot părea similare, dar există o diferență majoră. În timp ce versiunea desktop este concepută pentru utilizarea de zi cu zi, versiunea server trebuie să deservească în mod constant multe computere, fișiere și servicii.

VR Soft se ocupă de distribuirea de chei de produse digitale. În orice moment al zilei, în termen de zece minute de la achiziție, cheia de activare va ajunge la adresa dvs. de e-mail sub forma unui cod, pe care îl puteți utiliza deja dacă îl aplicati în programul server instalat. Aruncă o privire în jurul ofertei noastre și alege-o pe cea care se potrivește cel mai bine afacerii tale!

Ce programe Windows Server găsiți în oferta noastră?

În această categorie veți găsi serverele Windows distribuite de noi. Compania noastră se ocupă și de distribuirea cheilor de produs pentru programe de birou, sisteme de operare și antivirusuri. Dacă vă putem ajuta cu oricare dintre aceste produse, aruncați o privire pe site-ul nostru. 

Windows Server Standard oferă o interfață cuprinzătoare de server care este ușor de instalat, gestionat și utilizat, ideală pentru companii. Oferă partajare inteligentă de fișiere și imprimante, o conexiune la Internet sigură, implementare centralizată a aplicațiilor și diverse soluții web care vă ajută să vă conectați mai ușor cu colegii, partenerii și clienții. Este echipat cu un sistem de securitate cu mai multe straturi care detectează și blochează atacurile. Sarcina Device Guard este să protejeze cloud-ul și să filtreze activitățile suspecte. Sistemul de operare se adaptează nevoilor dumneavoastră, reducând în același timp costurile datorită mai multor funcții de calcul, stocare și rețea.

Versiunea de bază a Windows Server Essential poate face față sarcinii de lucru a 50 de computere din 25 de utilizatori. Sistemul este capabil să exploateze avantajele oferite de mediul de lucru local și cloud-ul online, iar prețul este mai favorabil decât alte sisteme de operare pentru server.

Windows Server Datacenter este unul dintre primele categorii. În ceea ce privește funcțiile sale, este complet identic cu versiunea Standard, dar pe lângă securitate pune mai mult accent și pe soluțiile hibride: poți folosi serverul virtual împreună cu serverul local în același timp.

Printre produsele noastre veți găsi și diverse programe suplimentare. Aceasta include RDS Device CAL, care ajută administratorii de sistem cu acces de la distanță, iar prin instalarea RDS User CAL, utilizatorii își pot accesa computerele oriunde dacă se află într-un mediu de internet.

Cum îl găsești pe cel potrivit pentru tine?

Înainte de a începe să răsfoiți programele, merită să evaluați în prealabil ce condiții trebuie să îndeplinească sistemul. Aici ne gândim la câte calculatoare trebuie să serviți, dacă aveți un specialist IT care lucrează pentru dvs. care ar dori să facă setările dintr-un singur loc sau dacă există date în companie care necesită criptare. Alegerea depinde de toate acestea. După colectarea informațiilor preliminare, vă recomandăm să utilizați funcția de filtrare, unde puteți seta criteriile de căutare. 

Puteți sorta produsele filtrate în mai multe moduri: de la cele mai ieftine la cele mai scumpe, sortate după nume în ordine alfabetică sau după data încărcării. Îl poți salva pe cel care îți place la favorite sau îl poți compara.

În cazul în care sunteți complet blocat în alegere, merită să aruncați o privire la produsele noastre de TOP, pe care le-am compilat pe baza popularității clienților. Aruncă o privire la selecția noastră de produse, unde am selectat unele dintre produsele pe care le vindem.