Condiții de cumpărare
Datele de identificare a vânzătorului:
Denumire: VR Software Sucursala Arpasel
Sediu: Arpasel Nr.239, Jud. Bihor
Nr. de identificare al companiei: J051/1450/2021
CUI : 44375436
(Denumit în continuare "Vânzătorul")
- A) Prevederi generale
a.1 Acești “Termeni și Condiții” (denumiți în continuare "Termeni și Condiții") ale Vânzătorului modifică drepturile și obligațiile reciproce generate de/sau privitoare la contractul de vânzare-cumpărare (denumit în continuare "contract de vânzare-cumpărare") încheiat intre Vânzător și altă persoană (denumit în continuare “Cumpărător”) prin magazinul online al Vânzătorului. Magazinul online este operat de către Vânzător prin website-ul – https://vrsoftware.ro (denumit in continuare "Websiteul"), și prin intermediul interfeței website (denumită în continuare “interfața website”).
a.2 Cumpărătorul poate fi persoana fizica din ori ce tara cu date valabile / sau persoana juridica numai din România !
a.2.1 Consumator, care are toate drepturile descrise în continuare, oricând beneficiind de cel puțin minimul garantat de legislaţia naţională.
a.2.2 Persoană juridică /profesionist neconsumator, relația dintre cumpărător și vânzător (daca nu este specificat în acești Termeni și condiții) este reglementată in Codul civil Roman (denumit în continuare "Codul Civil")
a.3 Acești Termeni și condiții sunt parte integrală a contractului de Vânzare - Cumpărare. Prin furnizarea comenzii, cumpărătorul declară că este de acord cu Termenii condițiile și le accepta.
a.4 Toate documentele sunt transmise Cumpărătorului la adresa sa de postă electronică așa cum este prevăzută în contul său de utilizator sau în comanda (în cazul în care comanda nu este trimisa prin intermediul contului de utilizator al Cumpărătorului).
a.5 Acești Termeni și Condiții pot fi modificați prin Contract de Vânzare - Cumpărare individual. Prevederile modificate prin Contractul de Vânzare - Cumpărare individual prevalează Termenilor și condițiilor.
a.6 Acest contract este creat, interpretat, aplicat și supus legilor Republicii Române, fără a se recurge la regulile privind conflictul de legi.
a.7 Toate disputele generate de / sau privind acest contract de Vânzare - Cumpărare, care include acești Termeni și Condiții se supun instanței cu competența generală asupra vânzătorului.
a.8 „Termeni și Condiții” pot fi modificați de către vânzător. Această prevedere nu trebuie să afecteze drepturile și obligațiile generate după perioada de aplicabilitate a versiunii anterioare a Termenilor și Condițiilor. Cumpărătorul care nu este de acord cu schimbarea Termenilor și Condițiilor este obligat sa îl notifice pe vânzător cu privire la dezacordul său privind modificarea „Termenilor și Condițiilor” sau să denunțe unilateral contractul pentru acest temei. Versiunea curenta a Termenilor și Condițiilor este disponibila pe website-ul Vânzătorului și este trimisa, de asemeni, prin e-mail simultan cu confirmarea comenzii.
- B) Produse
b.1 În cadrul acestor Termeni și Condiții termenul „Bunuri” are acest sens: parola pentru licența software distribuită cumpărătorului digital sau efectiv, în mod fizic.
b.2 Orice exemple, desene, reclame produse de către vânzător și orice ilustrații conținute în cataloagele vânzătorului sunt produse pentru unicul scop de a furniza o imagine aproximativă a bunurilor descrise în acestea.
- C) Procedura de comanda
c.1 Consumatorul trebuie să completeze comanda în scopul efectuării unei comenzi. Comanda poate fi plasata printr-un cont de utilizator, e-mail.
c.1.1 Bunurile comandate – cantitate, versiune, variante, daca este posibil.
c.1.2 Modalitatea plății bunurilor comandate, detaliile modului de livrare dorit pentru bunurile comandate.
c.1.3 Informații cu privire la costurile asociate cu livrarea bunurilor (aceste informații sunt denumit în continuare “comanda”).
c.2 Vânzătorul are întotdeauna dreptul să solicite cumpărătorului informații suplimentare (de exemplu în forma scrisa sau telefonic), în special cu privire la cantitatea de bunuri, prețul de cumpărare, costul estimat al transportului.
c.3 Contacte pentru comandă:
- Interfața web: https://vrsoftware.ro
- e-mail: [email protected]
- Telefon pentru comenzi: 0772215981
c.4 Suntem prezenti pe platforma SICAP/SEAP si putem comercializa direct in unele cazuri participam chiar la licitatii.
In cazul in care institutia dvs. este interesat de solutii software puteti sa ne contactati pe [email protected]. Avem un support ( HelpDesk) chiar cu solutii personalizate in functie de nevoile institutiei. Acest serviciu este garantat gratuit.
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contacati, si vom da tot sprijinul pentru contractual de achizitie. La cerere putem pune la dispozitie contracte speciale cu solutii personalizate.
c.5 Program de funcționare: non-stop pentru comanda prin e-mail și website, programul de funcționare pentru serviciu pentru clienți este publicat pe website.
Suport tehnic si clieniti LUNI - VINERI 09:00 - 18:00
Sambata si Duminica - Fără Suport !
- D) Încheierea contractului
d.1 Comanda se consideră acceptată atunci când vânzătorul emite o acceptare scrisă (denumita în continuare “Acceptarea comenzii”) transmisă cumpărătorului prin e-mail de pe adresa [email protected] inclusă în comanda sa.
d.2 Vânzătorul este obligat (dupa acceptarea comenzii) sa nu mai modifice datele si pretul produsului.
d.3 După predarea acceptării comenzii cumpărătorului, contractul de Vânzare - Cumpărare poate fi modificat numai prin acordul ambelor părți.
d.4 Daca cumpărătorul este consumator, contractul de Vânzare - Cumpărare este emis în limba română, în celelalte cazuri Contractul de Vânzare - Cumpărare este emis in limba română, engleză.
d.5 Originalul contractului de Vânzare - Cumpărare echivalent accept "Termeni şi condiţi" care se păstrează în arhiva vânzătorului pe o durata de 5 ani.
d.6 Cumpărătorul dobândește dreptul de proprietate asupra bunurilor prin plata integrala a prețului de cumpărare.
- E) Documente
e.1 Toate documentele privitoare la procedura de contractare (comanda) si eventuale documente sunt arhivate de către vânzător în format electronic.
- F) Contul utilizatorului
f.1 Contractul de Vânzare – Cumpărare poate fi realizat prin intermediul contului utilizatorului deținut de către consumator. Contractul de Vânzare - Cumpărare poate fi realizat și fără folosirea unui cont al utilizatorului.
f.2 Cumpărătorul poate accesa propria interfața a utilizatorului după înregistrarea pe website-ul vânzătorului. De la interfața (denumită în continuare “cont de utilizator”) sa de utilizator, cumpărătorul poate comanda bunuri.
f.3 Atunci când creează contul utilizatorului în website și comandă bunuri, cumpărătorul este obligat să furnizeze informații sincere și corecte. Cumpărătorul este obligat să păstreze toate datele furnizate în contul utilizatorului corecte și actualizate. Datele furnizate de către cumpărător în contul utilizatorului și în timpul procedurii de comandă se presupun, de către vânzător, că sunt corecte și actuale, in caz contrar cu date false (PERS JURIDICE) pot fi raportate catre Anaf/Finanțe.
f.4 Accesul la contul utilizatorului este protejat cu numele utilizatorului și parola. Cumpărătorul este obligat să păstreze confidențialitatea privind informaţiile necesare accesului la contul utilizatorului.
f.5 Cumpărătorul nu trebuie să permită folosirea contului utilizatorului de către terți.
f.6 Vânzătorul nu este răspunzător pentru prejudiciile produse de încălcarea obligațiilor prevăzute la art. f.4 și f.5. ale acestor Termeni și Condiții.
f.7 Vânzătorul poate șterge contul utilizatorului, în special dacă acesta nu a fost folosit în ultimii doi ani, sau dacă a încălcat Cumpărătorul obligațiile care îi incumbă, generate de contractul de Vânzare - Cumpărare (inclusiv „Termenii și Condiții”).
f.8 Cumpărătorul este de acord cu faptul că uneori contul utilizatorului nu este accesibil, de obicei când hardware-ul și software-ul vânzătorului sunt supuse mentenanței de către aceasta sau de către terți.
- G) Preț
g.1 Interfața web furnizează informații despre bunuri, inclusiv prețurile bunurilor individuale. Prețurile bunurilor includ TVA și toate taxele. Prețurile bunurilor sunt valabile atâta timp cât sunt afișate pe website. Această prevedere nu limitează dreptul vânzătorului de a încheia contract de Vânzare - Cumpărare în condiții negociate individual.
g.2 Prețul afișat pe website nu include ambalajul și costul transportului, și nici spezele pentru tipul de plata ales. Costuri suplimentare pot fi aplicabile.
g.3 Prețul recomandat afișat pe Website declara prețul care poate fi același pentru produsul obținut de pe piața.
g.4 Daca prețul produsului se modifică în timp ce comanda este procesată, cumpărătorul va plăti prețul care a fost valabil în momentul efectuării comenzii.
- H) Garanție
h.1 Vânzătorul furnizează documentatia pentru activare csau support.
h.2 Ca probă a cumpărării, pentru procedura de garanție, va rugam să păstrați toate materialele și accesoriile furnizate împreuna cu produsul, în special factura.
h.3 Garanția pentru produsele cumpărate de consumatori (persoanelor fizice) este 12 de luni cu menţiunea că activarea se face de o persoană autorizată. Garanția pentru produsele cumpărate de entități / persoane juridice este una prevazuta de legea naţională, garanția se aplică pe minimul perioadei de garanție determinate de lege.
h.4 Persoanele juridice pot contacta vânzătorul cu solicitări de garanție în termen de 6 luni de la cumpărare, Vânzătorul nu este obligat sa răspundă unei astfel de solicitări. Tot odată persoanele juridice si revanzători (si/sau comandă mai multe bucati de produse) au posibilitatea de a solicita încheierea unui contract separat care contin in amanunte datele conform intelegerii. Acel contract va contine cantitatea solicitata, detalii si termenul platilor, termenul de activare, transele solicitate etc. conf. intelegerii.
Daca este achizitionat cantitate mai mare de 5 bucati este obligatoriu sa fie activat in termen de 5 (cinci zile lucratoare). Pentru cantitati mai mari se procedeaza conform contractului. (sugeram clientilor plata prin banca cu OP)
In caz că nu a fost solicitat /nu sa efectuat acel contract şi instalarea nu a fost procesat de o persoană autorizată NU se acorda garanţie acestora. Punctul h.4 se refera numai la persoane juridice nu si la pers fizice daca este cumparata cantitatea mentinuta in acest punct.
h.5 Cumparatorul are obligatia sa comunice date care li se cer pentru a primi ajutor de la vanzator (Suport technic). Trimite la solicitare procedurile necesare efectuate, capturi ecran, ...etc. care au fost facute de cumparator. Potrivit OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate. Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si fost confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere. Din acest motiv licentele electronice NU pot fi returnate. Detalii - Exceptii Conform OUG.141/2022/art8
Compania noastră oferă o perioadă de utilizare de 1 lună pentru cheile de licență digitale pe care le vindem. În această perioadă, oferim suport și o garanție completă pentru toate problemele care apar in legatura licentei achizitionate. În cazul unui produs inactiv, oferim chiar și o garanție de înlocuire imediată.
Solicităm clienților noștri să activeze produsul în această perioadă sau si mai scutra. In caz ca activarea se va face pe un termen depasit cumparatorul poate solicita o eventuala amanare pentru (comanda-cheia) respectiva. (aceasta posibilitate este valabil numai la solicitare separata).
Dacă produsul dvs. este activat după mai mult de 1 lună, nu avem obligați să-l schimbăm cu produsul digital!
Pentru personae juridice garantia se gaseste in “Termene si conditii” punctul H/h.4
- I) Opțiuni de plată
i.1 Modalitatea de plată pentru bunurile comandate :
- PayU – sistem de plăti online, care oferă plăți cu card de credit sau card de debit și transferuri bancare rapide (aceasta poate varia în funcție de țară);
- Transfer bancar în contul bancar al Vânzătorului (RO62OTPV220001384494RO01) (denumit în continuare "Contul Vânzătorului")
i.2 În cazul plații PLL, prețul vânzării este datorat la momentul predării bunurilor. În cazul plății prin sistem de plăți online, plata trebuie să fie efectuată imediat după încheierea contractului, altfel nu va fi procesata de către Vânzător și cumpărarea va fi considerată revocată.
i.3 În cazul transferului bancar, plata trebuie efectuată în termen de 5 zile de la încheierea contractului de Vânzare – Cumpărare. Cumpărătorul este obligat să declare detaliile bancare ale plații. Obligația Cumpărătorului de a efectua plata bunurilor comandate este executată atunci când vânzătorul primește plata în contul bancar specificat.
i.4 Vânzătorul are dreptul, mai ales atunci cand cumpărătorul nu furnizează informații suplimentare, să solicite plata prețului integral al cumpărării înainte de trimiterea bunurilor către cumpărător.
i.5 Voucher și reducerile aplicabile pentru bunuri nu se pot combina si uni la acelas comanda, dacă nu este specificat altfel.
i.6 Vânzătorul este plătitor de TVA. Vânzătorul emite factura după plată integrală a prețului. Factura se trimite la adresa de e-mail a cumpărătorului automat. Copia se emite la cerere.
- J) Modalități de livrare
j.1. Bunurile sunt livrate cumpărătorului la adresa prevăzută în comandă și în modul ales de către cumpărător în comandă, dacă nu se specifică altfel.
j.2 Timpul estimat de livrare este de maxim de la 10 minute la 48 ore zile lucrătoare sau ora afisata special
j.3 Livrarea electronica a software-ului (ESD)
j.4.1 Livrarea electronica a software-ului exclude opțiunea plații la livrare!!
j.4.2 Cheia electronică a software-ului este trimisă în termen de 48 de ore după îndeplinirea de către cumpărător a obligației de plată a prețului.
j.5 Bunurile nu pot fi ridicate personal.
j.6 În cazul în care modalitatea de transport este negociată în temeiul unei cerințe a cumpărătorului, cumpărătorul își asuma riscul și costurile adiționale asociate acestei modalități de transport.
j.7 Daca Vânzătorul trebuie sa livreze bunurile intr-un loc prevăzut de către cumpărător în comandă, beneficiarul este obligat să primească bunurile la livrare.
j.8 În cazul livrărilor succesive sau a livrării prin alte modalități decât prevăzute în comandă, cumpărătorul este obligat să plătească costurile asociate livrării repetate sau costurile asociate cu alte modalități de livrare.
- K) Denunțarea unilaterală a contractului / Returnarea produsului
k.1 Cumpărătorul, dacă este consumator (persoana fizica), conform art. beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage din contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute
k.2 Vânzătorul oferă o perioadă adițională de denunțare unilaterala a contractului - de 30 de zile, din momentul recepționării produsului de către consumatori (persoane fizice).
k.3 Denunțarea unilaterala poate fie efectuată prin e-mail, Conform OUG 34/2014/art 16/
k.4 În ambele cazuri de denunțare unilaterala a contractului (prin e-mail sau scrisoare), clientul trebuie să trimită o declarație, completată și semnată, prin poștă la adresa vânzătorului.
k.5 Declarația clientului este disponibilă la cerere.
k.6 La denunțarea unilaterală a contractului, Cumpărătorul trebuie să trimită bunurile nefolosite, documentația completă și declarația clientului, completată și semnată.
k.7 Daca se constata eroare la comerciant -vânzătorul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea cumpărătorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificata și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de denunțare unilaterala a contractului a consumatorului în conformitate cu art. 11 din OUG 34/2014. Banii vor fi returnați în tot acelas cont bancar din care a platit cumpărătorul. Conform OUG 141/2021/Art 17.
k.8 Vânzătorul nu este obligat să returneze banii, dacă declarația clientului nu este completată și semnată de către cumpărător sau oricare dintre componentele cheie ale bunurilor (cum sunt certificatul de autorizare sau certificatul electronic) lipsește, deoarece bunurile se consideră astfel deteriorate ireversibil.
k.9 Vânzătorul nu este obligat să restituie prețul integral pentru bunuri, dacă bunurile restituite sunt deteriorate sau se consideră nerespectarea oricărei obligaţi din acest contract. O reducere parțiala a sumei va fi aplicată.
k.10 Cadourile obținute împreună cu bunurile trebuie returnate dacă bunurile principale sunt returnate.
k.11Adresa sediului vânzătorului pentru returnare se gaseste pe situl vrsoftware.ro
k.13 Articolele 12.1 – 12.11 nu se aplica persoanelor juridice. Renunțarea la contract a cumpărătorului, care este persoana juridica, nu este posibila datorită art. H3,H4,H5, cu excepția faptului când legislaţia statului prevede altfel.
k.14 In cazul in care licenta / licentele cumparate de pe situl VRSOFTWARE.ro nu functioneaza va urma o verificare si in caz ca se constata licenta respectiva nu este functionala din vina noastra clientul va primi o noua licenta ori li se va restitui suma platita in maxim 3-7 zile lucratoare in functie de caz. Daca se constata ca din vina clientului nu functioneaza licenta, va fi indrumat cum sa foloseasca corect licenta achizitionata.
Prin urmare in cazul in care clientul nu respecta "termenii si conditiile" de utilizare impuse de companiile producatoare ale software-ului, aceste au dreptul de a bloca licentele clientilor care nu respecta termenii si conditiile.
Foarte important !! in caz ca produsul a fost folosit, inregistrat sau asociat cu un cont a producatorului si si reiese clar ca din vina clientului apar nereguli nu se mai poate returna conform art.16 din O.U.G Nr.34/2014
Vanzatorul raspunde la e-mailuri intr-un interval de timp 10 minute si/sau 24 ore (in weekend nu este asigurat support si se va raspunde Luni intr-un timp cat mai rezonabil). Acest timp este necesar pentru verificari si analize. Pe site nu exista HelpDesk -Support telefonic ( vocal ), nu avem modalitatea de a rezolva o eroare prin imaginatie .
- L) Protecția datelor cu caracter personal
l.1 Protecția datelor cu caracter personal ale cumpărătorului, persoana fizică, este prevăzută de legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 privind protecția datelor cu caracter personal.
l.2 Cumpărătorul este de acord sa ii fie procesate datele personale, adică: numele, adresa, numărul de identificare, numărul de identificare fiscală, adresa de e-mail, număr de telefon etc. (denumite în continuare în mod colectiv “date cu caracter personal”).
l.3 Cumpărătorul este de acord cu procesarea datelor cu caracter personal de către Vânzător în scopul realizării drepturilor și executării obligațiilor izvorând din contractul de Vânzare – Cumpărare, precum și în scopul menținerii contului de utilizator. În cazul în care cumpărătorul nu decide altfel, cumpărătorul este de acord, de asemeni, cu procesarea datelor cu caracter personal de către Vânzător în scopul trimiterii de mesaje comerciale și informații cumpărătorului. Vânzătorul poate furniza date cu caracter personal procesate terților – parteneri de afaceri ai vânzătorului, în scopul trimiterii de oferte de marketing și de afaceri subiectului datelor personale. Consimțământul pentru procesarea datelor cu caracter personal, în integralitatea sa prevăzut în acest articol, nu este o condiție care ar determina imposibilitatea încheierii contractului de Vânzare – Cumpărare.
l.4 Cumpărătorul acceptă răspunderea de a declara corect și sincer datele cu caracter personal și de a le menține actuale. Cumpărătorul acceptă de asemenea răspunderea de a informa fără întârziere. Vânzătorul în cazul în care oricare dintre datele cu caracter personal declarate se modifică.
l.5 Datele cu caracter personal ale cumpărătorului sunt furnizate transportatorilor cu scopul unic de a se livra bunurile comandate. Datele cu caracter personal ale cumpărătorului nu sunt transmise terților fără acordul prealabil al beneficiarului.
l.6 Datele cu caracter personal pot fi păstrate o perioada nelimitata. Datele cu caracter personal vor fi procesate electronic intru-un mod automat sau în format tipărit sau în mod neautomat.
l.7 Cumpărătorul confirmă că informaţiile personale sunt corecte și că toate datele cu caracter personal au fost furnizate voluntar vânzătorului.
l.8 În cazul în care Cumpărătorul consideră că vânzătorul sau procesatorul (art. l.5) efectuează procesarea datelor sale cu caracter personal într-un mod care nu este corespunzător pentru protecția vieții private a cumpărătorului sau este contrar legii, în special în condițiile în care datele cu caracter personal nu sunt potrivite pentru scopul procesării, poate :
l.8.1. să solicite vânzătorul sau procesatorului explicații.
l.8.2. să solicite vânzătorului sau procesatorului să rectifice situația.
l.9 În cazul în care cumpărătorul solicită informații privind procesarea datelor sale cu caracter personal, vânzătorul trebuie să furnizeze aceste informații. Vânzătorul are dreptul să solicite compensație rezonabilă, care să nu depășească însă costul furnizării informației necesare.
l.10 Dacă legislaţia naţională prevede astfel, consumatorul își poate retrage acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal. Retragerea trebuie sa fie efectuata prin e-mail trimis la adresa vânzătorului. Vânzătorul sau alt procesator de date, care a obținut datele de la vânzător, trebuie să înceteze imediat procesarea datelor cu caracter personal ale parții care se retrage.
l.11 Cumpărătorul este de acord să primească informații privind bunurile, serviciile sau compania vânzătorului la adresa sa de e-mail. Cumpărătorul este de acord să primească mesaje comerciale ale vânzătorului la adresa sa de e-mail.
l.12 Cumpărătorul este de acord cu salvarea așa-numitelor cookies în calculatorul său. În care este posibil ca întreaga procedură de comandă și toate drepturile și obligațiile vânzătorului izvorând din contractul de Vânzare – Cumpărare, fără necesitatea salvării cookies în calculatorul cumpărătorului, cumpărătorul poate renunța la acordul de salvare a cookies în calculatorul său.
- Drepturi cu privire la funcționarea defectuoasă
m.1 Drepturile și obligațiile părților privind funcționarea defectuoasa trebuie să fie guvernată de către legislaţia naţională a cumpărătorului dacă acesta este consumator, sau de legislaţia Romaniei, în cazul în care cumpărătorul este persoană juridică (incluzându-se prevederile Codului civil).
m.2 Cumpărătorul trebuie să informeze vânzătorul cu privire la funcționarea defectuoasă sau o eroare de activare. Solicitarea pt. Suport technic se face prin email si in scris dupa caz. In cazul mai multor coduri defecte la activare retrimiterea pentru schimb a codurilor se face cate una eventual la solicitarea clientului pe raspundere proprie mai multe! Dupa primirea produsului cumparatorul face activarea cu confirmare de activare valabila (reusita) prin email dupa care poate solicita urmatorul cod. In caz contrar sau termen depasit pentru acel cod nou primit nu se face schimb (se da sprijin -support technic pt. rezolvarea problemei !)
m.3 Vânzătorul este obligat către cumpărător să furnizeze bunuri fără defecte la livrare. În particular, vânzătorul este răspunzător către cumpărător, la momentul la care acesta preia bunurile:
m.3.1 Bunurile au proprietățile prevăzute de către parți, iar în absenta unei astfel de prevederi, au acele proprietăți pe care Vânzătorul le-a descris sau pe care cumpărătorul le aștepta data fiind natura bunurilor în cauză și reclama efectuata de către vânzător
m.4 Vânzătorul declară expres că este singurul proprietar al bunurilor și că în această Vânzare – cumpărare a îndeplinit toate obligațiile impuse de vânzarea – cumpărarea acestui tip de bunuri.
m.6 Drepturile izvorând din funcționarea defectuoasa trebuie exercitată de către cumpărător pe adresa de email publicat pe site.
Important !! Produsul se considera folosit insemnand inregistrat sau asociat cu un cont a producatorului nu se mai poate returna ( acela este activat). In ori ce situaţie ref. la instalare sau activare se contactează vînzătorul şi nu furnizorul care nu pate da detalii despre produsele cunparate de la comenciant. !!
m.7 În cazul în care cumpărătorul denunța unilateral contractul de Vânzare – Cumpărare are obligația să trimită vânzătorului o notificare de denunțare unilaterala Formularul de declarație se poate cere prin e-mail. În cazul neîndeplinirii acestei obligații, denunțarea contractului de Vânzare – Cumpărare este considerată inexistentă, iar vânzătorul este îndreptățit să aleagă dreptul izvorând din folosirea defectuoasă a produsului.
m.8 Orice drepturi și obligații ale părților privind răspunderea pentru funcționarea defectuoasă pot fi modificate de către procedura vânzătorului privind reclamațiile.
- Administrarea plângerilor și soluționarea disputelor
n.1 În cazul izvorârii vreunei dispute din contract, cumpărătorul trebuie sa contacteze departamentul de servicii pentru clienți al vânzătorului disponibil pe site sau la cerere. Toate discutiile se fac prin email sau in scris.
- Formularul de contact de pe website-ul vânzătorului la cerere
n.2 În cazul în care consumatorul nu este mulțumit cu soluția la problema survenită, poate vizita website-ul http://ec.europa.eu/odr, unde poate trimite reclamație și cerere de dezdăunare.
- Prevederi finale
o.1 Vânzătorul nu este ținut de codurile etice în sensul al Codului Civil Roman, în cazul în care cumpărătorul este persoana juridica.
o.2 Cumpărătorul își asumă riscul modificării circumstanțelor în conformitate din Codul Civil, în cazul în care Cumpărătorul este persoana juridica.
o.3 Dacă oricare prevedere a Termenilor și Condițiilor este sau devine lipsită de valabilitate sau neaplicabilă, aceasta trebuie înlocuita cu o prevedere având înțeles similar. Lipsa de valabilitate sau aplicabilitate a uneia sau a mai multor prevederi nu afectează valabilitatea celorlalte prevederi. Modificările la contractul de Vânzare - Cumpărare sau la Termeni și Condiții trebuie efectuate în scris.
Foarte important !! in caz ca produsul a fost folosit, inregistrat sau asociat cu un cont a producatorului si din vina clientului apar nereguli nu se mai poate returna sau schimba conform art.16 din O.U.G Nr.34/2014 punctul m: !
Politica de protejare a datelor cu caracter personal
Politica privind confidentialitatea website-urilor/magazinelor online este pusa la dispozitie de catre LICENSE HUB S.R.L. definit ca furnizor de servicii in acest document.
Aceasta instiintare privind confidentialitatea datelor cu caracter personal este publicata in temeiul Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).
Furnizorul de servicii respecta confidentialitatea dumneavoastra si se angajeaza sa va protejeze datele cu caracter personal.
Instiintarea de confidentialitate are scopul de a va informa cu privire la modul in care va protejam datele cu caracter personal atunci cand ne vizitati website-ul si de a va informa despre drepturile dvs. de confidentialitate, dar si despre modul in care legea aplicabila va protejeaza.
Aceasta instiintare privind confidentialitatea este furnizata intr-un limbaj usor de inteles, astfel incat sa va usureze navigarea in urmatoarele sectiuni cheie.
1- Informatii privind protectia datelor
2- Datele cu caracter personal pe care le colectam
3- Modalitati de colectare a datelor cu caracter personal
3- Utilizarea datelor cu caracter personal
4- Comunicarea datelor cu caracter personal
5- Securizarea si stocarea datelor cu caracter personal
6- Drepturi pe care le aveti si modalitate de exercitare
7- Termeni si definitii
1- Informatii privind protectia datelor
Aceasta instiintare de confidentialitate are scopul de a va oferi informatii despre cum furnizorul de serviciicolecteaza si proceseaza datele dumneavoastra cu caracter personal prin utilizarea acestui website, inclusiv orice date pe care le furnizati atunci cand accesati acest website (va abonati la newsletter-ul nostru, achizitionati un produs, un serviciu sau participati la un concurs).
Acest website nu se adreseaza copiilor si nu colectam cu buna stiinta date referioare la copii.
Este important sa cititi aceasta instiintare de confidentialitate impreuna cu orice alta informare cu privire la confidentialitate sau o notificare de prelucrare pe care o putem furniza in anumite situatii cand colectam sau procesam date cu caracter personal despre dumneavoastra, astfel incat sa fiti pe deplin costienti de modul in care folosim datele dumneavoastra. Aceasta instiintare de confidentialitate completeaza celelalte anunturi si nu intentioneaza sa le suprascrie.
Furnizorul de servicii este inspectorul si este responsabil de datele cu caracter personal.
Aveti dreptul de a face o plangere/sesizare oricand la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucarii Datelor cu Caracter Personal) autoritatea de supraveghere a datelor cu caracter personal din Romania. Am aprecia sansa de a ne ocupa de sesizarea dumnevoastra inainte de a apela ANSPDCP, deci va rugam sa ne contactati in prima instanta.
Modificarea instiintarii privind protectia datelor si datoria dvs. de a ne informa de eventualele schimbari.
Este important ca datele dumneavoastra cu caracter personal, pe care le detinem, sa fie corecte si actuale. Va rugam sa ne aduceti la cunostinta daca datele dumneavoastra cu caracter personal se modifica pe toata durata colaborarii dumneavoastra cu compania noastra.
Link-uri catre terti
Acest website poate contine link-uri catre terti, plugin-uri si aplicatii in diverse limbaje de programare. Accesarea acestor link-uri externe, activarea anumitor optiuni, dar si implementarea unor aplicatii sau plugin-uri, va permite tertilor sa colecteze sau sa stocheze datele dumneavoastra cu caracter personal. Nu controlam aceste website-uri terte si nu suntem responsabili pentru notificarile/declaratille sau politica lor de confidentialitate. Dupa ce parasiti website-ul nostru, va sugeram sa cititi politica de confidentialitatea a fiecarui website pe care il vizitati.
2- Date cu caracter personal pe care le colectam
Prin datele sau informatiile cu caracter personal facem referire la informatiile cu ajutorul carora se poate identifica o persoana. Nu sunt incluse datele in care identitatea a fost stearsa (date anonime).
Este posibil sa colectam, sa folosim, sa stocam si sa transferam diferite tipuri de date cu caracter personal despre dvs. Datele sunt grupate dupa cum urmeaza:
- Datele de identitate includ (nume, prenume, nume de utilizator sau un identificator similar, apelativ)
- Datele de contact includ (adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email, numarul de telefon)
- Date financiare includ (cont bancar)
- Date privind tranzactiile includ (detalii despre modalitatea de plata aleasa, detalii necesare privind achizitionarea produselor/serviciilor furnizare de compania noastra)
- Date tehnice includ (internet protocol – adresa IP, datele de autentificare, tipul si versiunea de browser, fusul orar, sistemul de operare, tipul de platforma si alte tehnologii sau dispozitive folosite pentru a accesa website-ul)
- Datele profilului includ (numele de utilizator si parola, achizitiile si comenzile dumneavoastra, interesele si preferintele dumneavoastra, feedback-uri, rezultatele sondajelor)
- Datele de utilizare includ (informatii despre cum utilizati website-ul, produsele sau serviciile)
- Datele de marketing si comunicari includ (preferintele dumnevoastra in privinta marketing-ului nostru sau al tertilor si preferintele dumneavoastra pentru comunicari)
De asemenea, se pot colecta, folosi si stoca date agregate precum date statistice si demografice in orice scop. Datele agregate pot deriva din datele cu caracter personal, dar din punct de vedere legislativ nu sunt considerate date cu caracter personal deoarece acest tip de date nu dezvaluie direct sau indirect identitatea dumneavoastra. Spre exemplu, putem agrega datele de utilizare pentru a calcula procentajul de utilizatori care acceseaza o pagina sau sectiune specifica a website-ului. Cu toate acestea, daca intersectam si corelam Datele Agregate cu datele dumneavoastra cu caracter personal, astfel incat sa fiti identificat direct sau indirect, vom considera si trata datele corelate drept date cu caracter personal ce vor fi folosite in conformitate cu prevederile acestei instiintari de confidentialitate.
Nu colectam nicio categorie speciala de date cu caracter personal despre dumneavoastra (aceasta categorie include detalii cu privire la rasa sau etnie, religie sau credinta, orientare sexuala, optiuni politice si alte informatii sensitive). De asemenea, nu colectam nici o informatie despre condamnarile penale sau infractiuni.
Nefurnizarea datelor cu caracter personal
In situatiile in care este necesara colectarea datelor cu caracter personal prevazute prin lege sau in cadrul prevederilor contractuale cu dumneavoastra si nu reusiti sa furnizati aceste date, atunci cand vi se solicita, este posibil sa nu putem executa serviciile sau livra produsele contractate sau pe care incercam sa le contractam. In aceasta eventualitate, este posibil sa fie necesar sa anulam o comanda, un produs sau un serviciu furnizat de noi, dar va vom notifica daca este cazul la momentul respectiv.
3- Modalitati de colectare a datelor cu caracter personal
Utilizam diferite metode pentru a colecta date de la si despre dumneavoastra, inclusiv prin:
Interactiuni directe.
Este posibil sa ne furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal (Date de Identitate, Date de Contact, Date Financiare) prin completarea unor formulare sau prin corespondenta cu noi prin telefon, posta, email sau alte interactiuni directe. Acest tip de interactiuni includ datele personale pe care le furnizati atunci cand:
Comandati sau achizitionati produse sau servicii oferite de catre compania noastra - Creati un cont pe website-ul companiei - Va abonati la serviciile sau informarile companiei - Solicitati trimiterea campaniilor de marketing de catre compania noastra - Va inscrieti intr-un concurs, promotie sau sondaj oferite de compania noastra - Ne oferiti feedback - Tehnologii sau interactiuni automatizate
In masura in care interactionati cu website-ul nostru, este posibil sa colectam in mod automat Datele Tehnice despre dispozitivele folosite, actiuni si modele de navigare. Colectam aceste date cu caracter personal prin folosirea cookie-urilor, sesiunilor pe servere sau alte tehnologii similare. (De asemenea, este posibil sa primim date tehnice despre dvs., daca vizitati alte website-uri care folosesc cookie-urile noastre). Pentru mai multe detalii, va rugam sa verificati Politica de Utilizare a Cookie-urilor.
Partile terte sau sursele disponibile publicului larg
Este posibil sa primim date cu caracter personal despre dumneavoastra prin intermediul diverselor parti terte (si surse publice) dupa cum sunt enuntate mai jos:
- Date tehnice furnizate de urmatoarele parti terte
- Furnizorii de servicii/date de analiza (Google Analytics, Google Analytics Ecommerce, StatCounter si alte sisteme de monitorizare)
- Retele si canale de promovare (Google Adwords, Google Remarketing, sisteme de afiliere, Social Media – Facebook, Instagram, Twitter, YouTube si alte retele de socializare folosite)
- Website-urile agregatoare de oferte sau comparatoarele de preturi (Compari.ro, ShopMania.ro, Cauti.ro. Okazii.ro, Price.ro)
- Solutii si servicii de chat online
Procesatori de plati online cu cardul
Sisteme de facturare in cloud
Sisteme de emitere automata a AWB-urilor pentru firmele de curierat
4- Utilizarea datelor cu caracter personal
Vom utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal doar in limitele legislative permise. In majoritatea cazurilor, vom folosi datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele situatii:
In cazul in care trebuie se emitem sau incheiem un contract cu dumneavoastra.
In cazul in care datele cu caracter personal sunt necesare pentru interesele noastre legitime (sau ale partilor terte), iar interesele si drepturile dumneavoastra fundamentale nu depasesc interesele noastre legitime.
In cazul in care trebuie sa respectam obligatiile si prevederile legale.
In general, nu ne bazam pe consimtamant ca baza juridica pentru a prelucra datele dumnavoastra cu caracter personal decat in legatura cu transmiterea acestor date catre partile terte pentru comunicari directe de email marketing sau prin mesaje text.
Ne puteti contacta oricand, in vederea retragerii acestui acord de comunicare prin marketing prin intermediul formularului de contact de pe site.
Scopurile in care sunt folosite datele cu caracter personal
In tabelul de mai jos, regasiti o descriere a tuturor modalitatilor pe care intentionam sa folosim datele dumneavoastra cu caracter personal, dar si care sunt bazele juridice/legislative pe care le utilizam pentru folosirea acestor date. De asemenea, am identificat interesele noastre legitime acolo unde este cazul.
Este de retinut faptul ca putem procesa datele cu caracter personal pentru mai mult de o baza legala, in functie de scopul specific pentru care va folosim datele. Va rugam sa ne contactati in cazul in care sunt necesare mai multe detalii despre anumite baze legale pe care ne bazam in privinta procesarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, in cazul in care mai mult de un scop a fost enuntat mai jos:
- Scop / Activitate - Pentru a va inregistra drept un client nou:
- Tipuri de date - Date de identitate, Date de contact
- Baza legala de prelucrare - Date necesare pentru exercitarea unui contract cu dvs.
- Scop / Activitate - Pentru a procesa si livra comanda, incluzand:
- Gestionarea platilor, comisioanelor si taxelor
- Colectarea si/sau recuperarea sumelor de bani datorate
- Tipuri de date - date de identitate, date de contact, date privind tranzactii, date de marketing si comunicari
Baza legala de prelucrare:
Date necesare pentru exercitarea unui contract cu dvs.
Date necesare pentru interesul nostru legitim (pentru a recupera datoriile fata de noi, daca este cazul)
Scop / Activitate - Pentru a gestiona relatia cu compania noastra, inclusiv:
Instiintari privind modificarile aduse termenilor nostri privind politica de confidentialitate
Cererea unei recenzii sau efectuarea unui studiu de piata
Tipuri de date - date de identitate, date de contact, date privind tranzactii, date de marketing si comunicari
Date necesare pentru exercitarea unui contract cu dvs.
Date necesare pentru interesul nostru legitim (pentru a observa modul in care clientii utilizeaza produsele/ servciile noastre, pentru a dezvolta business-ul nostru)
Scop / Activitate - Pentru a gestiona si proteja afacerea noastra si acest website (inclusiv solutionarea eventualelor probleme tehnice, analiza datelor, testare, mentenanta sistemului, suport, raportare si date de gazduire, bunuri si servicii care ar putea fi de interes pentru dvs.)
Tipuri de date - Date de identitate, Date de contact, Date tehnice, Date de utilizare, Datele profilului
Baza legala de prelucrare: Date necesare pentru interesul nostru legitim (pentru a desfasura activitatile companiei noastre, pentru a furniza servicii de administrare si servicii IT, securitatea retelelor, pentru a preveni frauda, in contextul unei restructurari a companiei noastre)
Activitati de marketing
Dorim sa va oferim optiuni privind utilizarea anumitor date cu caracter personal, in special in ceea ce priveste marketingul si publicitatea online. Am creat aceasta notificare de confidentialitate pentru ca dvs. sa puteti lua anumite decizii cu privire la utilizarea datelor dvs. cu caracter personal si prin mecanismele de mai jos.
Anunturi si oferte promotionale
Este posibil sa folosim datele dvs. cu caracter personal (Datele de Identitate, Datele de Contact, Datele Tehnice, Datele de Utilizare, Datele Profilului) pentru a ne forma o opinie asupra a ceea ce credeti ca doriti sa achizitionati sau aveti nevoie sau v-ar putea interesa. Acesta este modul in care putem decide ce produse, servicii sau oferete pot fi relevante pentru dvs.
Veti primi comunicari de marketing din partea noastra daca ati solicitat informatii de la noi, ati achizitionat bunuri sau servicii de la noi sau ne-ati furnizat datele dvs. atunci cand ati participat la un concurs sau v-ati inscris intr-o promotie si in fiecare dintre situatiile mentionate, nu ati renuntat la comunicarile de marketing trimise de compania noastra.
Activitati de marketing furnizate de terti
Va vom solicita consimtamantul expres inainte de a furniza datele dumneavoastra cu caracter personal catre orice tert din exteriorul furnizorului de servicii in scopuri de marketing.
Renuntare
Ne puteti solicita noua sau partilor terte incetarea trimiterii mesajelor de marketing, in orice moment, prin autentificarea in contul creat pe site-ul nostru si verificarea sau debifarea casetelor relevante pentru a va ajusta preferintele privind comunicarilor demarketing, selectand link-urile de renuntare prezente in orice mesaj de marketing trimis sau ne puteti contacta direct oricand doriti, prin intermediul formularului de contact.
In cazurile in care renuntati la primirea mesajelor de marketing, aceasta optiune de renuntare nu se aplica si pentru datele cu caracter personal furnizate ca urmare a achizitiei unor bunuri sau servicii, garantii sau alte tranzactii.
Cookie-uri
Puteti seta browserul dvs. sa refuze anumite cookie-uri sau toate cookie-urile. De asemenea, puteti seta browser-ul sa va avertizeze atunci cand website-urile seteaza sau acceseaza cookie-uri. In cazul in care refuzati sau dezactivati cookie-urile browser-ului, va instiintam ca anumite sectiuni ale website-ului pot deveni inaccesibile sau nu vor functiona corespunzator.
Pentru mai multe informatii dspre cookie-urile folosite de website-ul nostru, va rugam sa consultati „Politica de utilizare a cookie-urilor”.
Modificarea scopului de colectare
Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru scopurile pentru care le colectam, cu exceptia cazului in care consideram in mod rezonabil ca trebuie sa le folosim dintr-un alt motiv, iar motivul este compatibil cu scopul initial. Daca doriti sa primiti o explicati cu privire la modul in care prelucrarea noului scop este compatibil cu scopul original, va rugam sa ne contactati.
5- Comunicarea datelor cu caracter personal
Daca va fi necesar sa folosim datele dvs. cu caracter personal pentru un scop independent, va vom anunta si va vom explica bazele legale care ne permit sa facem acest lucru.
Va rugam sa retineti ca putem prelucra datele dvs. cu caracter personal fara acordul sau consimtamantul dvs. in conformitate cu regulile de mai sus, in cazul in care acest lucru este nesar sau permis de lege.
Este posibil sa furnizat datele dvs. cu caracter personal catre partile prezentate mai jos, in scopul stabilit in tabelul de la punctul 4.
Parti terte interne asa cum sunt definite in Termeni si definitii
Parti terte externe asa cum sunt definite in Termeni si definitii
Anumite parti terte asa cum este mentionat la punctul 4
Parti terte cu care putem fuziona sau carora le putem vinde, transfera parti din afacerea noastra sau din activele noastre. In mod alternativ, putem cauta sa fuzionam sau sa achizitionam alte afaceri. In cazul unei schimbari organizationale, noii proprietari pot utiliza datele dvs. cu caracter personal in scopuri specifice si in conformitate cu instructiunile noastre.
Solicitam tuturor partilor terte sa respecte securitatea datelor dvs. cu caracter personal si sa trateze aceste date in conformitate cu legea. Nu permitem tertilor care ne furnizeaza servicii sa utilizeze datele dvs. personal in scop propriu , ci le vom permite sa va proceseze datele cu caracter personal in scopuri mentionate si in conformitate cu instructiunile noastre.
Transferul international de date
Nu transferam datele dvs. cu caracter personal in afara Spatiului Economic European (SEE).
6- Securizarea si stocarea datelor cu caracter personal
Am aplicat masurile adecvate pentru prevenirea pierderii accidentale a datelor cu caracter personal, utilizarea sau accesarea neautorizata, modificarea sau dezvaluirea datelor cu caracter personal. In plus, limitam accesul la datele dvs. tuturor persoanelor din companie, cum ar fi angajatii, agentii si alte parti terte. Ei vor procesa numai datele cu caracter personal conform instructiunilor noastre si vor face obiectul unei obligatii de confidentialitate.
Avem proceduri pentru a face fata oricaror incalcari ale datelor cu caracter personal si va vom informa pe dvs. si orice autoritate de reglementare aplicabila despre o incalcare in cazul in care suntem obligati din punct de vedere legal sa procedam astfel.
Vom pastra datele cu caracter personal atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile, inclusiv scopurile satisfacerii oricaror cerinte legale, contabile sau de raportare.
Pentru a determina perioada adecvata de pastrare a datelor cu caracter personal, consideram valoarea, natura si sensibilitatea datelor personale, riscul potential cauzat de utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor dvs personale, scopurile pentru care procesam datele cu caracter personal si il putem atinge prin alte mijloace si cerinte legale aplicabile.
Detalii despre perioada de pastrare pentru aspectele diferite ale datelor cu caracter personal (vor fi disponibile in politica noastra de pastrare a datelor pe care o puteti solicita de la noi prin contactare sau prezentarea tabelului de la punctul 4 de mai sus).
In anumite circumstante ne puteti solicita sa stergem datele: vezi [Solicitarea stergerii datelor] de mai jos pentru alte informatii.
In anumite circumstante avem posibilitatea de a anonima date cu caracter personal (astfel incat sa nu mai fie asociate cu dvs) pentru cercetare sau in scopuri statistice, caz in care va putem informa fara nicio notificare suplimentara.
6- Drepturi pe care le aveti si modalitate de exercitare
In anumite circumstante aveti dreptul in conformitate cu legile ce privesc protectia cu caracter personal al datelor, solicitand acest lucru prin formularul de contact:
Solicitati accesul la datele cu caracter personal
Solicitati corectia datelor cu caracter personal
Obiectul de procesare al datelor cu caracter personal
Solicitati restrictii privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Solicitati transferul datelor cu caracter personal
Dreptul de a retrage consimtamantul asupra datelor cu caracter personal
Daca doriti sa exercitati oricare dintre drepturile mentionate mai sus, va rugam sa ne contactati.
Nu va fi necesar sa achitati nicio taxa (sau sa solicitati orice drept). Cu toate acestea este posibil sa percepem o taxa daca solicitarea dvs. nu este clara, repetitiva sau excesiva. Avem posibilitatea de a refuza cererea dvs. in aceasta situatie.
Pentru a onora cererea dumneavoastra este posibil sa va solicitam informatii specifice pentru a ne ajuta sa va identificam si sa ne asiguram ca aveti dreptul de a accesa acele date cu caracter personal (sau de a va exercita oricare dintre celelalte drepturi). Aceasta este o masura de securitate pentru a ne asigura ca datele cu caracter personal nu sunt divulgate unei persoane care nu are dreptul sa le primeasca. De asemenea, va putem contacta pentru a va solicita informatii suplimentare in legatura cu solicitarea dvs.
Incercam sa raspundem tuturor solicitarilor in decurs de o luna. Ocazional, poate dura mai mult daca solicitarea dvs. este complexa sau daca aveti mai multe intrebari. In acest caz, va vom anunta.
Termeni si definitii
Baza legala - Interesul legitim reprezinta interesul afacerii noastre in conducerea si gestionarea acesteia pentru a ne permite sa va oferim un impact potential si a drepturilor dvs. inainte de a va prelucra datele cu caracter personal pentru interesele noastre. Nu folosim datele cu caracter personal pentru activitatile proprii (daca nu avem consimtamantul dvs. sau daca nu este permis prin lege). Puteti obtine informatii suplimentare despre cum evaluam interesele noastre legitime impotriva oricarui impact potential asupra dvs. in ceea ce priveste anumite activitati ce tin de contactarea noastra.
Indeplinirea contractului - reprezinta procesarea datelor cu caracter personal acolo unde este necesar pentru performanta unui contract la care sunteti parte sau pentru a lua masuri asupra cererii dvs inainte de a incheia un astfel de contract.
Indepinirea unei obligatii sau unei reglementari legale - inseamna prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care sunt necesare pentru respectarea unei obligatii sau reglementari legale in care suntem supusi.
Partile terte sunt considerate:
- Furnizori de servicii (care actioneaza ca procesatori) din Romania ce furnizeaza IT si servicii de administrare a sistemelor.
- Consilieri profesionisti (care actioneaza ca procesatori sau colectori comuni de date) inclusiv avocati, bancheri, auditori si asiguratori dinRomaniace furnizeaza servicii de consultanta, servicii juridice, servicii bancare, servicii de asigurare, servicii contabile.
Drepturile dumnevoastra sunt urmatoarele:
Solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal - Acest drept va permite sa primiti o copie a datelor cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. si sa verificati daca procesam aceste date conform normelor legislative.
Solicita corectarea datelor cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. - Acest lucru va permite sa ne solicitati corectarea oricaror date incomplete sau inexacte pe care le detine despre dvs., fiind posibil sa fie necesar sa verificam corectitudinea datelor noi pe care ni le furnizati.
Solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal - Acest lucru va permite sa ne solicitati stergerea datelor cu caracter personal, in cazul in care nu exista motive intemeiate privind continuarea procesarii acestor date. De asemenea, aveti dreptul de a ne solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal in cazurile in care ati exercitat cu succes dreptul dvs. de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal, in situatiile in care am prelucrat informatiile dvs. in mod ilegal sau in cazurile in care suntem obligati sa stergem datele dvs. personale in conformitate cu legistaltia locala. Este posibil sa nu putem sa ne conform solicitarii dvs. de a sterge datele cu caracter personal, din motive juridice .
Obiectia fata de procesarea datelor dvs. cu caracter personal - In cazul in care ne bazam pe un interes legitim (sau cele ale unei parti terte) si exista o situatie particulara ce va determina sa obiectati in ceea ce priveste prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal si in masura in care va sunt incalcate drepturile si libertatile fundamentale. De asemenea, aveti dreptul sa obiectati in cazul in va prelucram datele cu caracter personal in scopuri de marketing direct. In unele cazuri, putem demonstra ca avem motive legitime convingatoare pentru a va procesa informatiile care depasesc drepturile si libertatile dvs. fundamentale.
Solicita restrictia privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal - Acest lucru va permite sa ne solicitati suspendarea procesarii datelor dvs. cu caracter personal in urmatoarele scenarii: (a) daca doriti sa stabilim acuratetea datelor; (b) daca utilizarea datelor este ilegala, dar nu doriti sa stergeti aceste date; (c) daca trebuie sa stocati datele, chiar daca nu mai avem nevoie de aceste date, deoarece aveti nevoie pentru a stabili, exercita reclamatii juridice sau (d) ne-ati permis sa folosim datele dvs., dar trebuie sa verificam daca avem motive legale intemeiate pentru a le utiliza
Solicita transferul datelor dvs. cu caracter personal catre dvs. sau catre o sursa terta. - Va vom furniza dvs. sau unei parti terte pe care ati desemnat-o, datele dvs. cu caracter personal intr-un format utilizat in mod obisnuit, in format electonic. Retineti ca acest drept se aplica numai informatiilor automate asupra carora ne-ati acordat initial consimtamantul explicit pentru a utiliza aceste date sau unde am folosit informatiile pentru a incheia un contract cu dvs.
Retragerea consimtamantului in orice moment in care ne bazam pe consimtamantul dvs. de a procesa datele cu caracter personal ce va apartin. - Cu toate acestea, acest lucru nu va afecta legalitatea oricarei prelucrari efectuate inainte de a va retrage consimtamantul. Daca va retrageti consimtamantul este posibil sa nu putem oferi anumite bunuri sau servicii. Va vom notifica si sfatui in aceasta eventualitate, in momentul in care va retrageti consimtamantul.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati!