Pachet promotional

Mai ieftin la pachet!

Magazinul nostru online se străduiește să ofere soluții pentru nevoi software mai complexe. Dacă doriți să comandați mai multe dintre produsele noastre în același timp, aruncați o privire aici, deoarece cele două sau trei software la alegere vor fi mai ieftine la pachet. Fiecare pachet conține sistemul de operare și programul de office cel mai compatibil cu acesta, iar în unele cazuri chiar și antivirusul.

Dacă vă este teamă că, dacă selectați software-ul separat, s-ar putea să uitați de unele constrângeri hardware, atunci aruncați o privire la oferta noastră all-in, astfel încât să puteți evita cu siguranță problemele cauzate de compatibilitate.

Aspect:
Ordonează după :

Compania noastră se ocupă de distribuirea de chei de produse digitale, printre produsele noastre populare veți găsi programe legate de munca de zi cu zi, de învățare și de divertisment. Cheia digitală de produs este un cod pe care trebuie să îl introduceți fie în sistemul de operare, fie în programul de birou pentru a o utiliza.

În practică, acest lucru arată astfel că, după ce ați descărcat programul selectat (găsiți linkul pentru fiecare dintre ele în descrierea produsului) și ați achiziționat cheia de la noi, codul de activare menționat anterior va ajunge în căsuța dvs. de e-mail în termen zece minute. Acest lucru este bun pentru că poți accesa codul de activare în orice moment, chiar și în weekend sau noaptea târziu, astfel încât să nu fii obligat de orele de deschidere.

Ce includ ofertele noastre mai ieftine în pachet?

Primul este întotdeauna un sistem de operare Windows de la Microsoft. Am inclus cele mai recente în ofertele noastre all-in, și anume Windows 10 și 11. Sunt disponibile atât în ​​versiunea OEM, cât și în versiunea Retail. 

OEM vă poate fi util dacă ați cumpărat un calculator, pe care producătorul nu a instalat sistemul de operare. Trebuie remarcat aici că activarea poate fi reinstalată o dată, dar poate fi reinstalată de un număr nelimitat de ori, dar dacă faceți modificări semnificative hardware-ului, aceasta devine invalidă. Pe de altă parte, cu Retail, singura limitare este că îl puteți folosi pe atâtea unitati, câte permite licența. 

Cealaltă parte a pachetului este programul de birou al Microsoft, Office. Dacă v-ați obișnuit cu interfața mai veche și nu doriți să comutați din nou, versiunea Office 2016 vă va ajuta în continuare, dar puteți alege și dintre cele mai noi. Teams face parte din Office 2021, cu care puteți contacta cu ușurință pe oricine prin video sau mesaj direct.

A treia ofertă a pachetului este un program antivirus, pe care îl puteți folosi pentru a vă proteja computerul de malware de pe Internet sau de hackeri specializați în phishing.

Cum poți face cumpărături pe site? 

După ce ai ales pachetul potrivit pentru tine, pune-l în coș, adică apasă pe butonul „Coș”. Apoi, dacă vrei să cumperi altceva, poți continua să navighezi, când ești gata, apasă coșul cu filă pe el, care are un număr pe el. Acest număr arată câte produse veți cumpăra.

Puteți continua apăsând butonul „Numerar” din fila pop-up. Aici aveți două opțiuni:

Dacă v-ați înregistrat anterior, introduceți datele pentru a vă intra în cont.

Dacă nu v-ați înregistrat încă, o puteți face acum, dar puteți cumpăra fără ea.

În primul rând, trebuie să furnizați informațiile de contact (nume, adresă, număr de telefon). Pe pagina următoare, puteți alege între metodele de plată și de livrare. Sunt disponibile trei tipuri de opțiuni de plată electronică: plata cu cardul bancar, transferul bancar și plata prin PayPal.

Dacă ați primit un cupon mai devreme, puteți valida și valoarea acestuia pe această pagină. Odată ce ați verificat totul și ați trimis comanda, nu mai rămâne nimic de făcut decât să vă relaxați până când sosește codul! Alegeți produse VR Soft și amintiți-vă: totul este mai ieftin la pachet!