BLOG

Faceți cunoștință cu Kaspersky - Un lider global în domeniul securității cibernetice

07.09.2023 08:56
Faceți cunoștință cu Kaspersky - Un lider global în domeniul securității cibernetice

Din 1997, Kaspersky a evoluat pentru a ne proteja nu numai datele digitale personale și de acasă, ci și pentru a juca un rol cheie în securitatea întreprinderilor mici și mari.
Acum este momentul să ne punem la punct cunoștințele despre produsele de securitate cibernetică Kaspersky prin intermediul a trei articole de blog pe VR Software.

Îmbunătățirea continuă este cheia succesului

Kaspersky și-a reînnoit produsele existente în ianuarie 2022. Nu numai că aceste pachete au fost reînnoite, dar au și evoluat.

Haideți să vedem ce s-a întâmplat, ce grupuri de produse au fost transformate, fuzionate și ce putem vedea acum în ofertele Kaspersky, chiar și pe site-ul VR Soft.

Lista de mai jos arată ce produse s-au schimbat și care este noul nume

Kaspersky Anti-Virus -> Kaspersky Standard
Kaspersky Internet Security -> Kaspersky Standard
Kaspersky Total Security -> Kaspersky Plus
Kaspersky Security Cloud -> Kaspersky Plus

 

Aflați mai multe Aflați mai multe Aflați mai multe

 

După cum puteți vedea, Anti-Virus și Inernet Security sunt acum disponibile ca Kaspersky Standard.

În timp ce Total Security și Security Cloud sunt acum disponibile ca Kaspersky Plus. Au introdus o structură de denumire nouă și simplificată pentru linia lor de produse pentru consumatori, care este marcată și se bazează acum pe numele lor - Kaspersky. Aceasta a fost o schimbare excelentă de consolidare a mărcii.

Pachetul Standard este cel care conține toate elementele esențiale de care aveți nevoie pentru securitatea dvs. cibernetică, în timp ce pachetul Plus include elemente care depășesc nevoile unui simplu utilizator de una sau două ore pe zi.

Noua gamă pentru utilizatorii casnici a fost consolidată și extinsă. Interfața cu utilizatorul a fost reproiectată și este acum mai ușor de utilizat și mai modernă. În cele din urmă, în loc de codurile de licență obișnuite, s-a trecut la un sistem de abonament cu mai multe pachete.

Soluțiile sunt prezentate în mai multe proiecte. Planurile diferă în ceea ce privește nivelul de protecție și numărul de caracteristici și servicii puse la dispoziția utilizatorilor. Pachetele includ atât funcții noi, cât și funcții bine stabilite, care se împart în trei categorii.

- Standard
- Plus
- Premium

În următorul articol, vom afla mai multe despre pachetul Kaspersky Standard.